Bröstlyft

Bröstlyft

Bröstlyft är idag bland de vanligaste skönhetsoperationerna hos kvinnor. Bröstlyft kombineras ibland med bröstförstoring. Många går runt med en önskan om annorlunda bröst. Det kan handla om att man drömmer om en större storlek eller annan form på brösten.

Brösten är en viktig del av kroppen, i synnerhet den kvinnliga kroppen. Oavsett vilken storlek man har, och om man är nöjd med storleken eller inte, vill man ha en fin form och att brösten sitter på plats. Bröstlyft är ett ingrepp som hjälper till med utseendet på brösten, och väljer man att genomföra ett lyft får man den form, placering och utseende som man drömmer om. Bröstlyft är dessutom ett vanligt ingrepp vid förstoring av brösten.

Idag har man alla möjligheter till att förändra sina bröst till det bättre genom bröstförstoring eller bröstlyft. Med hjälp av ingreppet bröstlyft lyfter man inte bara upp dem, utan man formar brösten, gör dem fastare och ger dem en mer ungdomlig form.

Det vanligaste orsaken till att kvinnor väljer bröstlyft är att brösten upplevs hängiga. Detta händer oftast efter graviditet eller efter större viktnedgång. Ingreppen utförs under narkos så du sover och kommer inte känna något under operationen.

När det gäller små operationer kan du oftast gå hem samma dag, annars rekommenderar vi att du stannar kvar en natt efter operationen. Under de första dagarna efter din operation kommer det att strama och dra i såret vilket kan göra lite ont, men vi tillhandahåller alla nödvändiga milda smärtstillande mediciner du behöver.

Efter en vecka träffas vi för att kontrollera såret och efter tre veckor för att ta bort stygnen. Oftast brukar ärren läka väldigt fint och blir till små tunna vita streck.

Skillnaden efter ett bröstlyft

Efter bröstlyftet kommer man uppleva ett mer ungdomligt utseende på brösten. Man får en fastare byst, snyggare form och de sitter på plats utan att upplevas som hängiga och trötta. Många kvinnor kan dessutom sluta använda BH och upplever att brösten sitter precis där de vill utan att de är i vägen. Har man svårt att hitta en bikini som sitter bra kommer man garanterat vara nöjd efter den här typen av ingrepp, då det problemet försvinner för det flesta. Man kan även genomföra tilläggsingrepp som förminskningar och förflyttningar av vårtgården.

Vi rekommenderar att du bokar en konsultation så att du tillsammans med plastikkirurgen kan komma fram till vilken typ av behandling som passar dig bäst.

brostlyft

BOKA EN GRATIS KONSULTATION