Vi är specialister på bröstförstoring

Vi är experter på bröstförstoring och har haft ett stort antal nöjda patienter under åren. Det finns många olika skäl till att man kan vilja göra en bröstförstoring. Det är en behandling som bland mycket annat kan få dig att känna dig bekväm i din egen kropp vilket i sin tur kan ha en stor betydelse för din självkänsla. Tveka därför inte på att vända dig till oss redan idag om detta är något som är av intresse för dig.

Besök vår klinik mitt i centrala Stockholm

Du finner vår klinik inne i centrala Stockholm. Du kan därför snabbt och smidigt ta dig till oss. Vi har dessutom moderna och fräscha lokaler med en avkopplande atmosfär. Detta och mycket annat bidrar till att göra det till ett rent nöje för dig som patient att genomgå en behandling här hos oss. Vi ser fram emot att få ha dig som patient och åt att kunna förse dig med den hjälp du behöver.

Plastik- och skönhetsbehandlingar

Oavsett om du funderar på att göra en bröstförstoring, ett ansiktslyft, eller en annan typ av skönhetsbehandling är du varmt välkommen att vända dig till oss. Vi sitter på en bred kompetens och kan utöver bröstförstoring därför även hjälpa dig med bland annat:

⦁ BBL
⦁ Fettsugning
⦁ Näskorrigering
⦁ Läppförstoring