Bröstförstoring hos vår klinik i Stockholm

IClinic Sweden AB

Varmt välkommen till oss på IClinic Sweden AB! Vi är en klinik där du har flera olika sorters skönhetsbehandlingar och plastikkirurgi att välja mellan. Vi som arbetar här är både erfarna och kunniga samtidigt som vi har de rätta utbildningarna och certifikaten. Det, tillsammans med det faktum att vi också har tillgång till modern utrustning, betyder att du hos oss är garanterad en service som du kommer att bli mycket nöjd med!

När det kommer till plastikkirurgi erbjuder vi bland annat fettsugning. Det inkluderar sådan där vi tar bort så kallade ”love handles” samt ingrepp för att bli av med dubbelhakor. Andra exempel på plastikkirurgiska behandlingar vi erbjuder är munvinkelplastik, läpplyft och bichektomi.

Bland våra skönhetsbehandlingar ingår så kallade fillers. Dessa kan användas till att förse flera olika delar av din kropp med ökad volym, exempelvis läpp- och rumpförstoring. Ta kontakt med oss redan idag för mer information om vad vi har att erbjuda!

Vi samarbetar med Medical Finance

Vi på IClinic Sweden AB har ett samarbete med finansbolaget Medical Finance. Det är ett bolag som riktar in sig på vård- och skönhetsbehandlingar, eller närmare bestämt på finansiering av dessa. På grund av detta samarbete har du möjlighet till att delbetala din behandling här hos oss. Som minst kan du låna 10 000 kr, och som mest 200 000 kr. Återbetalningstiden sträcker sig från 1 – 12 år.

Låt därför inte brist på pengar stå i vägen för att du ska kunna få en kropp som du känner dig bekväm i, utan delbetala din skönhetsbehandling om det är så att du inte har råd att göra det på en och samma gång. Tveka inte heller på att kontakta oss om du har några frågor kring detta!

Bröstförstoring i Stockholm som du kan delbetala

Vår adress

Vi på IClinic Sweden AB har Wallingatan 35 i centrala Stockholm som vår adress. Hit är det lätt att ta sig, och vi välkomnar kunder från alla delar av Sverige. Vi hoppas på att vi kommer få besök av dig med så att vi kan ge dig den behandling och service du vill ha! Du behöver bara höra av dig till oss om det är så att du är intresserad av vad vi har att erbjuda. Vi ser fram emot att du gör det!

Boka tid för behandling

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify