IClinic Sweden AB – en modern skönhetsklinik

Varmt välkommen till oss på IClinic Sweden AB! Vi är en skönhetsklinik som du finner inne i centrala Stockholm. Vi har kunniga specialister som kan hjälpa dig med flera olika typer av skönhetsbehandlingar. Med vår hjälp kan du därför få ditt yttre att avspegla ditt vackra inre samt en kropp som du känner dig bekväm i. Du är varmt välkommen till oss redan idag om du är intresserad av någon av våra tjänster!

Vår personal

Alla som arbetar här hos oss på IClinic Sweden AB har den rätta utbildningen som behövs för kunna utföra de behandlingar vi erbjuder. Våra specialister har dessutom många års erfarenhet av att arbeta med plastikkirurgi och skönhetsbehandlingar. Du som patient är därför i trygga händer här hos oss. Vi ser fram emot att få ha dig som patient och åt att kunna förse dig med precis den hjälp du är ute efter.

Våra priser

Vi på IClinic Sweden AB kan inte bara förse dig med en förstklassig service, utan vi kan även göra detta till utmärkta priser. Vi anser nämligen att bra priser inte ska behöva utesluta en bra service, eller tvärt om. Hos oss kan du därför få bästa möjliga hjälp utan att det ska behöva kosta dig mycket pengar.