Vad är du intresserad av?

Nedan ser du ett urval av de behandlingar vi erbjuder.

Bröstförstoring

Bröstförstoring

Vill du ge dina bröst ett nytt utseende? Vänd dig i så fall till oss för att göra en bröstförstoring! Detta är en av många behandlingar som vi är experter på, och vi kommer att utföra din förstoring på ett säkert och smidigt sätt. När vi väl är klara kan vi garantera dig att du kommer bli mycket nöjd med resultatet!

Fettsugning

Fettsugning

Vill du kunna bli av med överskottsfett utan att behöva spendera timme efter timme på gymmet? Eller tränar du regelbundet men lyckas ändå inte gå ner i vikt? Då kan en fettsugning vara ett bra alternativ. Även det är något som du under säkra och hygieniska förhållanden kan göra här hos oss!

Fillers

Fillers

Fillers är något som används till att förse olika delar av kroppen med ökad volym. Det är exempelvis mycket vanligt att använda vid läppförstoringar, men även för att släta ut rynkor och få huden att se yngre ut på andra sätt. Det aktiva ämnet i fillers är hyaluronsyra vilket redan finns naturligt i kroppen men vars halt minskar mer och mer ju äldre du blir. Att förse sin kropp med detta ämne har därför bland annat en föryngrande effekt på den!

Icke-kirurgisk rumpförstoring

Icke-kirurgisk rumpförstoring

Vill du ha en rumpa med mer volym och en annan form än vad den har i nuläget? Gör i så fall en rumpförstoring hos oss. En sådan går till på det sättet att vi förser dig med lokalbedövning och injicerar sedan så kallade bodyfillers i din rumpa med hjälp av en smal kanyl. Behandlingen lämnar inte några ärr efter sig samtidigt som resultatet blir synligt på direkten!